(iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game cheat kód korlátlan minden
Feb 7, 2022 6:19:04 GMT -5
Post by disfcomtatawhips on Feb 7, 2022 6:19:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan minden ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Nagyon szeretem ezt a játékot. A bátyámnak is tetszik. Nagyon szeretek főzni, ezért kerestem főzős játékokat, aztán megtaláltam ezt a játékot és letöltöttem. Élvezem a játékot. Kívánom, hogy mindenki töltse le ezt a játékot, és élvezze a játékot. Köszönöm ...
Néhány napja kezdtem el játszani. Eljutottam a 68-as szintre, aztán frissítettek, és minden előrehaladásom törölve lett! Még arra sincs lehetőség, hogy visszaállítsa a Google play smh-t
Nagyon szomorú vagyok, mert ez a játék olyan gyönyörű, de csak a 99%-át tölti be, csak miért frissült ez a játék, de nem nyitja meg, miért
Maga a játék aranyos, de nyilvánvaló, hogy még nem volt kész a megjelenésre. Kicsit hibás (amikor kinyitottam a hamburgertartót, többször rá kellett kattintanom a hamburgerre, hogy leemeljem a grillről), és vannak helyesírási hibák a játékban, ami kicsit idegesítő lehet. A kezelőszervek könnyen kezelhetők, a grafika pedig szép... De sajnos finomhangolásra szorul.
2 alkalommal vásároltam ehhez a játékhoz, és soha nem kaptam meg azokat a tételeket, amelyekért fizettem. A játékhoz nincs elérhetőség! Üzenetet küldtem az alkalmazásnak a Facebookon keresztül, és még egy bejegyzést is tettem, amelyet soha nem tettem közzé. Tetszik a játék, de az alkotók tolvajok, akik pénzt vesznek el, nem adnak tárgyakat, és nem reagálnak a kapcsolatfelvételi kísérletre.
Eleinte nagyon élveztem ezt a játékot. Folyton összeomlik!
rendben
A szendvicsserpenyő hiányzik. Bővítettem még 2 serpenyőt, és még mindig csak kettő van három helyett. Az égő ég, de serpenyő nincs. A játéknak hibája van.
Az egyetlen dolog, hogy sokáig tart, amíg átvált egy másik képernyőre
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Nezahtjevne igre iiwf
Mithra vagyok
Aranyos és nagy grafika, amivel szórakoztató játszani.
Ez egy fókuszos játék, de azt kell mondanom, hogy ez a játék olyan csodálatos, és engem prédikálnak, mert segít abban, hogy c.a.l.m.
Nem tudom mi történik azzal a játékkal, amivel korábban adat nélkül játszottam, de most azt mondják, kapcsoljam be az adataimat, miért kérlek javítsd ki nem akarom eltávolítani a telefonomról
Az alkalmazás nem töltődik be, mit kell tennem, mert szeretem ezt a játékot, annyira rabja vagyok, és már nem működik.
Jó játék lenne, csak már kétszer kellett kezdeni, mert egy bizonyos szint után újra az első pályán vagyok 🙄😔
Nagyon szeretem a játékot, de kezdett beragadni 99%-on, és leállt
Szép volt ez a játék, de nem tudok elmenni a gofri étterem mellett. A tojás nagyon későn készült el. A frissítés is nagyon költséges. Én macska játszani a szintet, amely már befejeződött. így kérem, változtassa meg ezt a játékot.
Hirtelen már nem tudom megnyitni az alkalmazást. Csak beragadt a 99%-os betöltésnél, ennyi. Kérem, segítsen!!! Imádom a játékot 🥺😔
Yb
Szép játék, de mi és te
Eleinte szórakoztató volt, de visszavezet az 1-es szintre.
jó, de egy bizonyos szinten nem működik
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Nezahtjevne igre iiwf
ez a játék annyira jó, hogy ellazít és szórakoztat. szeretem
Nagyon nagyon jó játék, ne várjon, töltse le most, legyen gyorsabb és gyorsabb. A legjobb főzős játék
Nagyon szép főzős játék. Csodálatos grafika!!!
Szórakoztató és gyors mozgás!
Rendben, ezt javították, ma sikerült Franciaországgal játszani néhány órát. Aztán kaptam egy felszólítást, hogy frissítsem, ami általában jól megy. És az egész játék elment. Pontosan úgy. Minden elpazarolt óra..Most van egy új játék. Nem. Nem akarom megnézni az őrült új játékaidat...csak add vissza a régi játékomat
Nagyon szerettem játszani ezzel a játékkal, de valamiért csak 99%-ig töltődik be, így most már egyáltalán nem tudok vele játszani, el kellett távolítani, szégyen
ez nagyon kihívást jelent. Megéri játszani érte az 5 csillagért!
Nagyon jó
Sajnálom a sok hirdetést, és olyan bosszús, amikor csak hirdetéseket kell néznem. Olyan unatkozik
Nagstop kc 99%-os szinten 45
Ez egy jó játék
👍👍😇😇
Míg a játék szórakoztató, a fejlesztések rosszak, a szintek előrehaladását nem regisztrálják, nem lehet kiválasztani bizonyos élelmiszereket, ezért nem lehet megnyerni a szintet. A frissítés után elvesztette az összes drágakövet és pénzt. Kérjük, javítsa ki ezeket a hibákat, különben el kell távolítania ezt a játékot
Az osztályozatlanság után a régi játékpontjaim és drágaköveim eltűntek, új játék jelent meg nulla ponttal.
Graohics r jó n annyira szórakoztató
Ez az alkalmazás nem jó. Nem kapok 3 csillagot, pedig sikeresen teljesítettem ezt a szintet kulcsok megnyerésével. Új étterem nem elérhető annak ellenére, hogy az előző szinteket sikeresen teljesítettem.
Tomb of the Mask Hành động daek
VIGYÁZAT! NE vásároljon ARANY JEGYET. Elveszi a pénzét, és nem adja újra a vásárlási jutalmakat. Ne vásároljon arany jegyeket, ez átverés
👍 jó játék