Post by disfcomtatawhips on Feb 7, 2022 5:53:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne žetone ▞▞▞
▞▞▞ Catch Tiles Magic Piano Game 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, ali želim tamo gdje manje dodavanja i želim tamo gdje više pjesama, ali bravo za osobu koju si natjerao da La La pjeva kao inače samo tako kao ja!😁😄
To je previše dobro. I najbolje od ostalih klavirskih igara
U redu
Molim
Zabavno je, ali zaostaje kada sam otvorio aplikaciju počela me izbacivati, pokušao sam sve, ali ništa se nije dogodilo onda je moj rođak to popravio. otvorio se ali kasni pa kasni pa kasni..😢😢😢😢
Igra mi se jako svidjela osim što bi uvijek kasnila kada bi pogodio jednu zvjezdicu
To je stvarno nevjerojatna igra, tako je zabavna i moj čarobni klavir je izbriši TAGALO: sa Akin Yung čarobnim klavirom ko na izbriši ali to ang maganda pero may add ad dito ang magic piano
Ova aplikacija je ok, ali ima toliko dodataka pa je ocjenjujem 1 zvjezdicom
wowwow volim to baš slatko 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Volim ovu igru Razlog zašto volim glazbu
Nije loše, ali nije tako dobro, preporučio bih vibraciju nakon tapkanja ,,ipak je dobra igra
Igra je ljubazno dobra. Zašto? Prvo, neke pjesme imaju loš tajming što znači da se ne možete voziti na ritmu dok svirate. Na kraju, u svirati pjesmu daje oglase, u završiti pjesmu dajte dodati, u želite istražiti nove pjesme daje oglase. Nije li dovoljno samo gledati reklame kada istražujemo novu pjesmu i kada propustimo pločicu daje neobavezne oglase za nastavak?
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali ima toliko oglasa ali me ne nervira, samo spustim telefon na kauč i sjedim i samo se opustim i gledam reklamu
Cool
Ova igra je toliko sjajna da čak nema toliko reklama i toliko je atraktivna i možete se igrati sa svojim prijateljima pa dajem ovoj igrici palac gore super, tko god da je stvorio ovu igru 👍👍👍👍👍👍👍👍
Super Sviđa mi se ova igra koju možete igrati bez WiFi-ja Više mi se sviđa ovo ažuriranje!!
Ovo je loša igra jer ima jaaakoooooooooooooooooooooo как и moj prijatelj kaže da je loša igra jer reklame varaju 🤬😡😡😡😡
Volim ovu igru, a također je i ovu igru tako lako igrati iako je brza da još uvijek mogu pobijediti. Vau, toliko volim ovu igru, napravi još pjesama da je igram.
kul je valjda😆😅
Volim ovu aplikaciju TOLIKO pjesama preporučam je!!
Kad puštam glazbu ili pjesmu, moj telefon postaje crni ekran
Volim ti klavir
Ova igra je sjajna
Njegova krmača lepeza i slatka
Dobar je osim kada daje opciju uploada neke moje glazbe i zamrzne se onda nije tako dobar
najbolja igrica svijeta😘
Tako je zabavno, sviđa mi se
😍😍
AROOOO VELIKO HVALA ŠTO JE NAPRAVIO!
Kad sam prvi put preuzeo aplikaciju... nije mi se svidjela, ali sam nakon nekog vremena počeo uživati u njoj... stvarno volim igru... zabavna je... pa sam greškom deinstalirao i pokušavao sam preuzeti vrati se ali se ne instalira..
Catch Tiles Magic Piano Game Muzik hemj
Street Racing HD Corse pejf
Ova aplikacija je nevjerojatna! Ima toliko pjesama koje možete izabrati. Božićne pjesme, pjesme za Noć vještica i još mnogo toga. Jedini problem su reklame, pustit će reklamu nakon pjesme. Morate pustiti oglas da otključate pjesmu. Predlažem da igrate offline dok igrate tako da nema reklama. Ali isplati se. I dalje ću ovoj aplikaciji dati 5 zvjezdica.
Ako želite da se vaša igra instalira i igra puno ljudi, molimo vas da smanjite oglase! To je neugodno
Igra zahtijeva puno
Jedva da ima dobrih pjesama, ali možete slušati pjesme što je lijepo
Ova igra je jako sjajna, toliko je volim, nastavite tako razvijatelju. Toliko su radili kako bi ova igra viknula, ovo je stvarno zabavna igra za igranje. Mogu je igrati 4 do 5 sati😅
Ovo je aritmetička igra nitko od ove igre ne radi ispravno सुु्स्फजफजसज्सक्जफजज्सक्बबकगगलगडुसिफडीडिसुट ako ne razumijete ovo pisanje onda piti vodu
Ovo je ludo bc ima besplatnih klavira ovdje tamo slika sa psom snjegović leptir ili labud i mačka!! Dakle, da sam na tvom mjestu, odmah bih ga skinuo!! I još jedno ovo je zabavno čak i ako možete igrati!! Tako da ne biste požalili što ste ga spustili, vrlo je zabavno igrati čak i sa svojim prijateljem, možete dopustiti i svojim prijateljima da ga igraju, pa što čekate, preuzmite ga, obećavam vam da je stvarno stvarno stvarno jako zabavno opsjedati tko ne želi igrati ovo ovako je ludo ići za je
Čini me sretnom svaki put kad se osjećam kao da sam na nebu, vjerujem da mogu letjeti, osjećam se kao prekrasna djevojka i moram reći palac gore 👍👍.
Ova igra je tako Nise donlod,
Dao sam ti četiri zvjezdice jer ima puno oglasa.
I ja volim tebe da ne nacrtam nadali ibig bigyan natin sa večeras ljubav je nestala. Dining way kako nikad ne dopušta društveno avenatti carol oates 100 dolara što još ikad klaun me dobra igra sve lijepo zvuk bingo
Sviđa mi se igra ali kad pokušam staviti drugu pjesmu piše da gledaj dodaj kad uključim internet odbija pa stavi dodatke da mogu staviti pjesme
Catch Tiles Magic Piano Game Musica dyy
Jako mi se sviđa ova igrica 🤩 jer ima lijepe pjesme
Sviđa mi se igra, ali me u isto vrijeme jako ljuti kada dodirnem jednu pločicu ponekad kaže da sam je propustio ili uopće neće raditi onda moram dvaput dodirnuti da bi igra odgovorila MOLIM VAS POPRAVI OVO !!
Volio sam ovu igru dok nije izašla nova verzija i nitko više ne želi igrati staru. Mrzim novu verziju!
Volite ovu aplikaciju! Sviram 2 mjeseca ili više i od tada nisam išao na drugu klavirsku igru. Bio je 1. na ljestvici u igri. Računanje je zabavno! Hvala vam na vašoj sjajnoj igri!
Dotaknuo sam tu pločicu, ali to nije primljeno i respwan s oglasom uvijek ću vidjeti da oglas nije uspio, molimo ispravite ovo
Dat ću 4 srca jer drugu pjesmu ne mogu svirati tamo toliko dodaj ako nemam tereta ne mogu pustiti drugu pjesmu 😥
Dajem dvije zvjezdice jer nisam siguran mogu li uživati🙃